Met je klas naar Bulskampveld

Bezoekerscentrum Bulskampveld wordt in een nieuw jasje gestoken. Het scholenaanbod krijgt een grondige update. Daarom zullen er in schooljaar ’23 – ’24 geen educatieve modules aan scholen aangeboden worden. Vanaf september 2024 staan we terug paraat met een boeiend aanbod waarbij leren in, met en van de natuur centraal staat. Dit schooljaar organiseren we try-outs waarbij klassen het nieuwe aanbod kunnen proefdraaien.

Ontdek ons aanbod

Neem deel aan de try-outs en geef je mening

Dit schooljaar organiseren we try-outs voor het nieuw aanbod. Enkele klassen krijgen de kans om een nieuw pakket te testen, tegen de helft van de prijs. Op die manier kunnen we de nieuwe materialen uitproberen en kunnen de begeleiders het pakket helemaal in de vingers krijgen.

Try-outs basisonderwijs

Na de paasvakantie worden er op maandag, dinsdag en donderdag try-outs georganiseerd. Heb je zin om deze lente kennis te maken met het nieuwe aanbod? Reserveer dan je plek. De plaatsen zijn beperkt.

Ontdek het nieuwe aanbod

Schrijf je in op de nieuwsbrief basisonderwijs

Try-outs secundair onderwijs

Momenteel zijn er geen try-outs gepland.

Schrijf je in op de nieuwsbrief secundair onderwijs

Gratis op stap met De Lijn
MOS-scholen reizen gratis met bus of tram van de Lijn in heel Vlaanderen voor milieu-educatieve uitstappen.

Beleef en ervaar de verborgen samenleving van het bos

Vanaf april 2024 kan je met je klas een bezoek brengen aan de nieuwe belevingstentoonstelling ‘het bos is een verborgen samenleving’. Dit kan met of zonder gids.

Op bezoek in een ander provinciedomein

Ook de andere bezoekerscentra van de Provincie West-Vlaanderen hebben een verrassend en uitgebreid aanbod voor lagere en secundaire scholen.

Ontdek het volledige aanbod van Provincie West-Vlaanderen

In het spoor van de druïde
Module 'op een grote paddenstoel'
Veldwerk bos

Heb je vragen?

Provinciaal bezoekerscentrum Bulskampveld
Bulskampveld 9
8730
Beernem