Joblabo voeding

Gratis
Type

Omschrijving

Het Joblabo Voeding is een interactief doe- en belevingscentrum waar jongeren uit het lager (3de graad) en secundair onderwijs (1ste en 2de graad ASO, TSO, BSO) alles te weten komen over de wondere wereld van de voeding en de beroepen in de voedingsindustrie. Een leuke leerervaring voor elke studierichting!

Aan de hand van een serious tabletgame, ons Talent4Food Game, ontdekken de leerlingen hun eigen talenten en vaardigheden. Een competentierapport  geeft weer welke jobs mogelijks een match vormen met hun profiel. 
Benieuwd of jij goede voedingstechnologen, R&D medewerkers, HACCP-auditors, technisch operatoren of logistieke medewerkers hebt in je klas? 
De voedingsindustrie biedt toekomstmogelijkheden voor diverse profielen!

Met een combinatie van ons Talent4Food Game en een educatief pakket naar keuze kan je leerlingengroepen tot 50 leerlingen een boeiende leerervaring meegeven van een halve dag. Start- en eindtijd stemmen we graag af op uw wensen.
 

Praktische info

  • Het Joblabo is uitsluitend toegankelijk voor klasgroepen na afspraak. Jouw aanvraag verstuur je via het online formulier dat je terugvindt op de website bij ‘Plan je bezoek’.
  • Maak je graag gebruik van gratis vervoer? Dat kan. Lees er meer over op de website bij ‘Praktisch’. 
  • Het volledige Joblabo-aanbod, evenals de kostprijs? Ga door naar www.joblabo.be.
  • Contactpersoon : Delphine Vandecaveye - 051 750 225

Kom jij ook met je klas op bezoek? 

Locatie
Huis van de Voeding
Spanjestraat 141
8800
Roeselare
Heb je een vraag?
Kinderen ontdekken spelenderwijs een job