RUP Zilveren Spoor

PRUP_procedure_tijdlijn_scopingnota

Bekijk hier het volledige stappenplan van de RUP-procedure.

De provincie West-Vlaanderen maakt, in samenwerking met de gemeente Wevelgem, het provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan (PRUP) Zilveren Spoor op voor het hippisch centrum in Moorsele.

Huidige fase PRUP: Scopingnota 2.0

De deputatie van de provincie West-Vlaanderen heeft in haar zitting van 1/04/2021 de scopingnota 2.0 van het PRUP Zilveren Spoor goedgekeurd.

Vorige stappen in het proces

Documenten Scopingnota 1.0

De deputatie van de provincie West-Vlaanderen heeft in haar zitting van 4/06/2020 de scopingnota 1.0 van het PRUP Zilveren Spoor goedgekeurd.

Documenten Startnota

De deputatie van de provincie West-Vlaanderen heeft in haar zitting van 03/10/2019 de start- en procesnota van het PRUP Zilveren Spoor goedgekeurd.

  • De startnota vormt de ‘start’ van de procedure tot opmaak van een ruimtelijk uitvoeringsplan.
  • Als bijlage is het document te raadplegen dat omschrijft hoe de plan-MER opgemaakt zal worden.
  • De procesnota is een informatief en evolutief document dat het volledige verloop van het planproces beschrijft. De nota groeit naarmate het proces vordert en wordt steeds verder aangevuld.

Er werd een periode van inspraak georganiseerd over de start- en procesnota van het PRUP Zilveren spoor van 14/10/2019 tot en met 13/12/2019. Tijdens die periode van inspraak kon iedereen opmerkingen en suggesties formuleren.

Blijf op de hoogte

Wens je verder op de hoogte gehouden te worden van de volgende stappen in het planproces van het PRUP Zilveren Spoor via e-mail? Vul dan het contactformulier in.

Aanspreekpunt project

Tim Van Beveren

Ruimtelijke planning
Koning Leopold III-laan 41
8200
Sint-Andries (Brugge)
Vandaag : Van 9:00 tot 12:00
Morgen : Van 9:00 tot 12:00
Langskomen kan enkel op afspraak. Gelieve hiervoor eerst te bellen of te e-mailen.