RUP Regionaal bedrijf Sadef - Herziening

Image
tijdslijn_startnota

Bekijk hier het volledige stappenplan van de RUP-procedure.

Huidige fase PRUP: startnota

De provincie West-Vlaanderen maakt, in samenwerking met de gemeente Hooglede, een provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan (PRUP) op voor de ontwikkeling van het bedrijf Sadef te Hooglede, getiteld PRUP Regionaal bedrijf Sadef - Herziening.

De deputatie van de provincie West-Vlaanderen heeft in haar zitting van 23/05/2019 de  start- en procesnota van het PRUP Regionaal bedrijf Sadef - Herziening goedgekeurd.

Publieke raadpleging met contactmoment

Er werd een publieke raadpleging (periode van inspraak) georganiseerd over de start en procesnota van het PRUP Regionaal bedrijf Sadef - Herziening van 3 juni tot en met 2 augustus 2019. Tijdens de publieke raadpleging kon iedereen opmerkingen en suggesties formuleren. De binnengekomen reacties en adviezen werden samengevat per thema. Deze samenvatting en het verslag van de infomarkt kan je hier nalezen.

Momenteel gaan wij, samen met het door ons aangestelde studiebureau, verder aan de slag om het milieueffectenonderzoek op te starten. Hierbij wordt rekening gehouden met de ingediende reacties en adviezen.
De opmaak van dit onderzoek vraagt zijn tijd en het ontwerp zal vermoedelijk pas klaar zijn begin 2020. 

Blijf op de hoogte

Wens je verder op de hoogte gehouden te worden van de resultaten van het milieueffectenonderzoek en de volgende stappen in het planproces van het PRUP Regionaal bedrijf Sadef - Herziening via e-mail? Vul dan het contactformulier in.

Documenten inkijken

De documenten zijn digitaal te raadplegen op onderstaande linken:

Aanspreekpunt project

Evelyne Vercauteren

Ruimtelijke planning
Koning Leopold III-laan 41
8200
Sint-Andries (Brugge)
Vandaag : Van 9:00 tot 12:00 en 14:00 tot 16:00
Morgen : Van 9:00 tot 12:00 en 14:00 tot 16:00
Langskomen zonder afspraak? Elke werkdag van 9u tot 12u. Liever een ander tijdstip? Maak een afspraak.