RUP Fietssnelweg Kortrijk-Harelbeke-Waregem

De provincie West-Vlaanderen hecht veel belang aan duurzame mobiliteit en verkeersveiligheid en wil fietsverkeer stimuleren voor dagelijkse woon-werk/schoolverplaatsingen. Daarom wordt volop ingezet op het realiseren van goede, snelle en veilige fietsverbindingen. Een ideale manier om deze vlotte en veilige fietsverbindingen te realiseren is de aanleg van fietssnelwegen.

In overleg met de steden Kortrijk, Harelbeke en Waregem, maakt de provincie West-Vlaanderen een Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (PRUP) op voor de aanleg van een fietssnelweg langs het spoor tussen Kortrijk, Harelbeke en Waregem.

Bekijk hier het volledige stappenplan van de RUP-procedure.

  deelzonesF7_overzicht

  deelzone A                          deelzone B                         deelzone C                             deelzone D          deelzone E

   Vorige stappen in het proces

   In het kader van de startnota 1.0 werd er ook een publieke raadpleging georganiseerd. Die publieke raadpleging liep van 23 oktober 2017 tot en met 5 januari 2018. Het verslag van het participatietraject is hier na te lezen. Het bevat een overzicht van hoe de publieke raadpleging aangekondigd werd, wat de mogelijkheden om inspraak in te dienen waren, hoe de inspraakmomenten aangepakt werden en welke adviezen en inspraakreacties ingediend werden.

   Blijf op de hoogte

   Wil je verder op de hoogte gehouden worden van volgende stappen in het planproces omtrent het RUP Fietssnelweg Kortrijk-Harelbeke-Waregem? Laat jouw contactgegevens achter en blijf op de hoogte.

   Aanspreekpunt project

   Matthias Dobbels & Koen Vanneste

   Ruimtelijke planning
   Koning Leopold III-laan 41
   8200
   Sint-Andries (Brugge)
   Vandaag : Van 9:00 tot 12:00
   Morgen : Van 9:00 tot 12:00
   Langskomen kan enkel op afspraak. Gelieve hiervoor eerst te bellen of te e-mailen.