Picknick met een grote K

PicknicK met Wondere Verhalen

Voor: Voor gezinnen met kinderen (4+)  
Wanneer: 

 • 1 juli 2020
  Verhalen van Yves Bondue brengen ons naar onbekende werelden, zijn muziek zorgt voor de juiste sfeer. Mol en Muis zoeken een (t)huis in de natuur. Ook Drubbel de pad zoekt een eigen plek. Wie helpt?
 • 22 juli 2020
  Wonderling maakt er een betoverende picknicK van. Je maakt je eigen magische toverstaf met kruiden en wordt meegenomen in een sprookjeswereld vol betoverde zussen en natgeregende kabouters.
 • 12 augustus 2020
  Op deze datum dezelfde beleving met andere verhalen.

   
Wondere verhalen picknick in De Palingbeek

PicknicK met Natuurchallenge

Voor: Voor gezinnen met kinderen (4+) 

Wanneer: 

Heb je zin in een actieve quiz midden een feeëriek decor? Dan is deze picknickbeleving iets voor jou. Een kwieke quizmaster en assistent van dienst dagen gezinnen uit tot een ware ‘natuurchallenge’. Elk gezin speelt samen vanop hun eigen dekentje. Na een speelse quiz boordevol weetjes, sportieve en creatieve uitdagingen voor iedereen van het gezin, geniet je van een heerlijke picknick. Gaan jullie de uitdaging aan? Inschrijven vooraf!

 

  Picknick in De Palingbeek

  Magische PicknicK met Madame

  Voor: Voor gezinnen met kinderen (6+) 

  Wanneer: 

  Madame doet niks liever dan gasten ontvangen tijdens haar befaamde picknicks. Neem plaats op of rond haar kleed. Ze trakteert je op enkele van haar vele verhalen en raadsels in het sfeervolle decor. En de butler? Die zorgt voor de rest!

   

   

   

   Picknick in De Palingbeek