Zesde editie ‘Putteke Winter’ op vrijdag 29 november in provinciedomein De Gavers (Harelbeke)

Image

Bezoekers kunnen gratis genieten van deze feeërieke winterwandeling. ‘Putteke Winter’ vindt dit jaar voor de zesde keer plaats.

‘Putteke Winter’

‘Putteke Winter’ is een avondwandeling van 3,3 km in een gezellige en magische wintersfeer.
Het programma is zeer gevarieerd. Op het wandelparcours is
adembenemende kunst te zien, zijn er betoverende acts, sfeervolle lichtinstallaties, mysterieuze opstellingen en knappe vuurshows.

Het wandelparcours is open tussen 18u en 22u. Op het centrale plein is er een gezellige winterbar en staan verschillende foodtrucks opgesteld.

Putteke Winter is een organisatie van de Provincie West-Vlaanderen met steun van leerlingen uit de richting Podiumtechnieken van het VTI in Brugge. Dit winterevenement is inmiddels een vaste waarde geworden in het najaarsprogramma. Vorig jaar vonden ongeveer 16.000 bezoekers de weg naar provinciedomein De Gavers.

Ook in andere provincies

Ook in andere provinciale domein wordt ‘Putteke Winter’ georganiseerd, onder andere in Kessel-Lo (Leuven), Het Vinne (Zoutleeuw), De Ster (Sint-Niklaas), Halve Maan (Diest), De Schorre (Boom), Zilvermeer (Mol) en Huizingen (Beersel).

Praktisch – ‘Putteke Winter’

Datum: vrijdag 29 november, van 18.00 uur tot 22 uur
Plaats: Provinciedomein De Gavers, Eikenstraat 131 in Harelbeke
Prijs: Toegang is gratis, consumpties zijn betalend

De wandeling loopt langs verharde en half verharde wandelpaden die toegankelijk zijn voor rolwagens en kinderwagens met brede banden. Indien nodig zijn alternatieven voorzien. Deelname aan de wandeling is gratis.

Er wordt ten zeerste aangeraden om met de fiets naar De Gavers te komen. Wie toch met de auto komt kan terecht op een aantal randparkings, aangeduid in de onmiddellijke omgeving.

[www.west-vlaanderen.be/gavers]
[www.puttekewinter.be]