‘Putteke Winter’ op vrijdag 18 november in provinciedomein De Gavers (Harelbeke)

Putteke Winter 2016

Putteke Winter’ is een avondwandeling van 2,3 km in een gezellige en magische sfeer.
Het programma zeer gevarieerd. Op het wandelparcours is
adembenemende kunst te zien, zijn er betoverende acts, sfeervolle lichtinstallaties, mysterieuze opstellingen en knappe vuurshows.

Het evenement is al zijn achtste editie toe en is intussen een vaste waarde geworden. De voorbije jaren vonden ongeveer 15.000 bezoekers de weg naar provinciedomein De Gavers.

Het wandelparcours is open tussen 18 en 22 uur. Op het centrale plein is er een gezellige cateringplaats met verschillende foodtrucks en drankgelegenheden opgesteld. De toegang is gratis. Er wordt aangeraden om met de fiets naar De Gavers te komen. Wie toch met de auto komt, kan terecht op een aantal randparkings, aangeduid in de onmiddellijke omgeving.

Putteke Winter is een organisatie van het Provinciaal Recreatie- en Natuurcentrum De Gavers met steun van leerlingen uit de richting Podiumtechnieken van het VTI in Brugge.

Ook in andere provincies
Ook in andere provinciale domein wordt ‘Putteke Winter’ georganiseerd, onder andere in Kessel-Lo (Leuven), Het Vinne (Zoutleeuw), De Ster (Sint-Niklaas), Halve Maan (Diest), De Schorre (Boom), Zilvermeer (Mol) en Huizingen (Beersel).

Praktisch – ‘Putteke Winter’
Datum: vrijdag 18 november, vanaf 18 tot 22 uur
Plaats: Provinciedomein De Gavers, Eikenstraat 131 in Harelbeke
Prijs: Toegang is gratis, consumpties zijn betalend

De wandeling loopt langs verharde en half verharde wandelpaden die toegankelijk zijn voor rolwagens en kinderwagens met brede banden. Indien nodig zijn alternatieven voorzien. Deelname aan de wandeling is gratis. Houd rekening met de weersomstandigheden en zorg eventueel zelf voor een lichtje.

[www.puttekewinter.be]