Negende groepsaankoop groene stroom en gas gaat van start

Campagnebeeld Groepsaankoop Provincie West-Vlaanderen

Het aanbod geldt voor particulieren en ondernemingen (met een jaarlijks verbruik tot 50.000 kWh voor elektriciteit en 100.000 kWh voor gas)

Inschrijven kan tot en met dinsdag 11 februari 2020 via de website www.west-vlaanderen.be/groepsaankoop, via de gratis infolijn (0800 18 711) of via een infoloket.

Met deze negende groepsaankoop wil de Provincie haar inwoners en ondernemingen de kans bieden om te besparen op hun energiekosten. Door een groot volume gezamenlijk aan te kopen via een veiling kan een goede prijs worden bedongen.
Ook de overstap wordt volledig geregeld. Tegelijk wordt ook het milieu niet vergeten, want het provinciebestuur kiest voor 100 % groene stroom.

Het verdere verloop

De veiling voor energieleveranciers is voorzien op woensdag 12 februari 2020. Daarna krijgen alle ingeschrevenen een voorstel op maat voor een contract van 100 % groene stroom en gas voor één jaar. Pas dan dient beslist te worden om al dan niet in te gaan op het aanbod.

Infoloketten en infolijn

Burgers met vragen, onder andere over de locaties en de openingsuren van de infoloketten, of met specifieke vragen in verband met hun energiefactuur, kunnen terecht op de gratis infolijn op 0800 18 711 of kunnen mailen naar [email protected].

Eerdere succesvolle groepsaankopen in West-Vlaanderen

Bij de groepsaankoop groene energie en gas van de Provincie West-Vlaanderen van vorig jaar schreven maar liefst 67.275 gezinnen zich vrijblijvend in. 46.141 van hen (zo’n 69 %) gingen effectief in op het aanbod van de winnende energieleveranciers en bespaarden gemiddeld 200 euro.

Dankzij de verschillende groepsaankopen van de Provincie West-Vlaanderen stapten in totaal al zo’n 264.000 gezinnen en bedrijven over.

Meer info voor het ruime publiek:

[email protected] of 0800 18 711

www.west-vlaanderen.be/groepsaankoop