‘Je Wildste Westen-Actiedag’ op zondag 14 april op 6 avonturensites rond Kanaal Bossuit-Kortrijk

Image
Hoogtouwenparcours in De Gavers

Van 10 tot 17 uur kunnen jong en oud op 6 avonturensites – provinciedomein De Gavers in Harelbeke, Transfosite Oenanthe in Zwevegem, Avanco Adverture in Aalbeke, Paintball Valley in Zwevegem, Blueberry Hill in Kortrijk en Speel. in Zwevegem – proeven van 20 korte avonturensessies, zoals klimmen, boogschieten, klauteren op een avonturenparcours, paintball, lasershooting enz. Deelnemers kunnen zelf kiezen welke avonturen ze aangaan.

Vooraf inschrijven kan tot en met zaterdag 13 april via www.jewildstewesten.be. De prijs bij inschrijving vooraf bedraagt 5 euro persoon. Op de dag zelf kunnen ter plaatse tickets gekocht worden op elke site, met uitzondering van Paintball Valley. De prijs is op de dag zelf 8 euro per persoon.

Met een vespa de locaties verkennen

Dit jaar kunnen deelnemers via Vespa2Rent in Avelgem een vespa huren om zich te verplaatsen tussen de verschillende locaties. De huur van een vespa bedraagt 65 euro voor een volledige dag. Een extra passagier betaalt 10 euro. Wie een vespa wil huren, kan dit bij inschrijving opgeven.

Evenement binnen ‘Je Wildste Westen’

‘Je Wildste Westen-Actiedag’ is een initiatief binnen ‘Je Wildste Westen’, een project van de Provincie West-Vlaanderen, samen met de steden en gemeenten rond het Kanaal Bossuit-Kortrijk, Toerisme Leiestreek en de toeristisch-recreatieve sector waarbij ze het aanbod voor actieve en avontuurlijke recreatie op en rond het Kanaal Bossuit-Kortrijk willen promoten.

Partners en arrangementen met ‘Je Wildste Westen’-label

Partners met het ‘Je Wildste Westen’-label bieden, het hele jaar door, via hun eigen kanalen en via de website www.jewildstewesten.be, avontuurlijke arrangementen met en zonder verblijfsmogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om via de website een ‘pakket op maat’ samen te stellen. Ook aan de allerkleinsten werd gedacht: wanneer de mascotte ‘Vlorre De Vleermuis’ tevoorschijn komt, betekent het dat de activiteit voor kinderen van 6 tot 12 jaar geschikt is.

Praktisch

Datum: zondag 14 april, van 10 tot 17 uur
Locatie: zes avonturensites:
- provinciedomein De Gavers, Eikenstraat 131 in Harelbeke
- Transfosite Oenanthe, Blokellestraat 113b in Zwevegem
- Avanco Adventure, Brumierstraat 2 in Aalbeke
- Paintball Valley, Avelgemstraat 100 E in Zwevegem
- Blueberry Hill Adventure, Oudenaardsesteenweg 343 in Kortrijk
- Speel., Bekaertstraat 4 in Zwevegem
Prijs bij inschrijving vooraf: 5 euro
Vooraf inschrijven kan tot en met zaterdag 13 april via www.jewildstewesten.be
Prijs op de dag zelf: 8 euro
Daginschrijvingen zijn mogelijk op elke site, met uitzondering van Paintball Valley.
Tip: voorzie sportieve kledij die ook nat mag worden

www.jewildstewesten.be