Zwarte comedy met Hans Cools

Zwarte comedy met Hans Cools

Theatervoorstelling
Bulscampveld 10
8730
Beernem
Lach je dood met Hans Cools en Claude Willaert.

Hans Cools

Up and coming in de Vlaamse comedy.
In 2018 besloot hij zich in te schrijven voor Humo's Comedy Cup, zonder voordien ooit aan comedy gedaan te hebben. Hij verzamelde wat vrienden rond zich, richtte een camera op zichzelf en deed waarin hij goed is: vragen stellen die u nog niet gesteld had en daar lachsalvo's voor in ruil krijgen.

Hij schopte het tot de halve finale, won enkele maanden erna de jury- en publieksprijs van de Commeere Comedy Cup én ging hij aan de haal met The Lunatic Comedy Award 2019. Op dit moment is hij als voorprogramma van Steven Mahieu op de baan met diens 'Full Contact Tour', en staat hij wekelijks op podia over het hele land.

Hans stelt zich vragen bij de alledaagse gang van zaken: waarom schrijven we het geboortegewicht van onze kinderen op de kaartjes en waarom trekken we die gewoonte niet door naar uitnodigingen voor communies, trouwfeesten en begrafenissen? Of hoe het is om als man geboren te worden in het lichaam van een andere man.

Claude Willaert

De MC van de avond. Een wereldvreemde man die houdt van de wereld. Hij brengt fijn absurdisme dat in het oog springt en blijft hangen. De zee staat centraal in zijn leven en hij is ook zot van meeuwen.

Praktisch

  • deuren open vanaf 20:40
  • covid-scan vanaf 19:30
  • het optreden gaat door in de zaal van het Urban Café (Bulscampveld 10, 8730 Beernem)
  • de dichtstbijzijnde parking is Parking Driekoningen
  • TIP: kom enkele uren eerder en bezoek het gratis evenement “Feest van de doden” met educatieve infostanden en workshops. Bekijk hier het volledige programma

Covid Safe Ticket

  • Neem je identiteitskaart en Covid Safe Ticket mee (lees hier hoe je certificaat kan verkrijgen)
  • Als je het certificaat afdrukt, voorkom plooien in de QR-code en zorg voor een hoge resolutie (300dpi of meer)
  • Indien het certificaat niet geldig of verifieerbaar is krijg je geen toegang tot het optreden. Een terugbetaling is niet mogelijk.
Wanneer
Prijs
6 €, online te betalen bij inschrijving
Contact:
050 55 91 00
Leeftijd
Volwassenen