Wereldlichtjesdag! Wereld-wat?

Image

Wereldlichtjesdag! Wereld-wat?

Lezing of congres
Iepersteenweg 56
8600
Diksmuide - Woumen
Wegbeschrijving
Wereldlichtjesdag is een initiatief dat zich in het bijzonder richt tot iedereen die een kind verloor, hoe oud het ook was of hoe lang het ook geleden is.

Ben je een 78-jarige ouder die zijn of haar 45-jarig kind verloren heeft? Of ben je een jonge dertiger die zijn of haar kleine peuter of baby verloor? Is het overlijden recent of reeds lang geleden? Je kind blijft je kind.

Wereldlichtjesdag ontstond meer dan 40 jaar geleden aan de andere kant van de wereld en dit jaar organiseert Huis van het Kind Diksmuide en huisvandeMens Diksmuide voor het eerst een gezamenlijk herdenkingsmoment. Wereldlichtjesdag wil een klankbord zijn voor alle mensen die een kind verloren hebben of zich met het verlies verbonden willen voelen. Iedereen kan deelnemen, ook broers, zussen, grootouders, nonkels en tantes zijn welkom.

We openen de deuren om 18u, waarna we samen een kaarsje aansteken in de tuin om 19u stipt. Napraten kan met een hapje en een drankje bij de hand.

Wanneer
Prijs
Gratis
Organisatie
Huis van het Kind Diksmuide, HuisvandeMens Diksmuide, Boven De Wolken, Met Lege Handen, Missing You, Ouders van Overleden Kinderen, Ouders van Verongelukte Kinderen, Provinciaal Bezoekerscentrum De Blankaart.
Leeftijd
Alle leeftijden