Weg van Water

Weg van Water

Weg van Water

Cursus of workshop
Veurnestraat 71
8970
Poperinge
Waar komt ons water vandaan en hoelang zal het nog uit de kraan blijven stromen? Moeten we ons zorgen maken? Hoe gaan we om met de droogte?

Waar komt ons water vandaan en hoelang zal het nog uit de kraan blijven stromen? Moeten we ons zorgen maken? Hoe gaan we om met de droogte? Laat je anderhalf uur lang onderdompelen in de Belgische waterwereld. En hoe zit dat voor de Westhoek?

Nooit kijk je nog op dezelfde manier naar dat glas water. Je zal er van gaan houden, je zal er van gaan walgen en het zal je van je stoel blazen. Water is dan misschien overal, het stroomt door een wel heel speciale wereld.

Marjolein Vanoppen is bio-ingenieur met een missie en al 10 jaar wateronderzoeker aan de Universiteit Gent. Ze ontdekte daar dat water niet alleen de wetenschappelijke wereld bezighoudt, maar eigenlijk iedereen. Ze ontdekte ook dat er nog heel veel vragen en onzekerheden leven als het over water gaat. Marjolein is veelgevraagd op radio en tv, gaf een lezing voor de Universiteit van Vlaanderen en maakte een waterpodcast: Helder.

Deze avond maakt onderdeel uit van wIJzer water! Een organisatie van Regionaal Landschap Westhoek vzw, provincie West-Vlaanderen en Avansa

Wanneer
->
Prijs
€ 2
Contact:
057 23 08 50
Organisatie
Regionaal Landschap Westhoek vzw, Provincie West-Vlaanderen en Avansa
Leeftijd
Volwassenen