Week van de Smaak-namiddagen

Week van de Smaak campagnebeeld

Week van de Smaak-namiddagen

Eten en drinken
Jan Van Eyckplein 2
8000
Brugge
Wegbeschrijving
Informatiecentrum Tolhuis serveert zeewier naar aanleiding van de Week van de Smaak.

Laat je onderdompelen in de wereld van zeewier tijdens de Week van de Smaak-namiddagen.

Activiteiten:

  • ontdek de zeewierproevertjes
  • krik je kennis op over zeewier via de expo
  • ontdek de proevertjes van de nieuwe smoefelbox
  • een zeewiergelaatsverzorging 
  • een zeewierkunstwerk

Proevertjes

De nieuwe streekproductenbox ‘de Smoefelbox’ is een cadeautip voor eindejaar.
Tijdens de Week Van de Smaak-namiddagen krijg je proevertjes van de smaakvolle streekproducten uit deze box.

De Week van de Smaak-namiddagen praktisch:
  • Zaterdag 16 en zondag 17 november: 14 – 17 u.
  • Zaterdag 23 en zondag 24 november: 14 – 17 u.

Provinciaal Informatiecentrum Tolhuis, Jan Van Eyckplein 2 – 8000 Brugge

Andere activiteiten naar aanleiding van Week van de Smaak
  • Lezing

Meer zeewier? Mariene bioloog Christiaan Thoen geeft de lezing ‘Algen kunnen misschien de wereld redden’…
Donderdag 19 november om 19u30 in het Provinciaal Informatiecentrum Tolhuis

Inschrijven voor de lezing

  • Smaakwandeling met de Gidsenbond

Meer smaken? Schrijf je in voor de Smaakwandeling! Een samenwerking met de Gidsenbond.
Prijs: 12 €

Inschrijven voor de Smaakwandeling

Wanneer
-
Prijs
gratis
Contact:
0800 20 021
Organisatie
Informatiecentrum Tolhuis
Doelpubliek
Algemeen