Waterfront: kom een kijkje nemen of schrijf je in als vrijwilliger

Image

Waterfront: kom een kijkje nemen of schrijf je in als vrijwilliger

Kermis of feestelijkheid
Driftweg 69
8450
Bredene
Beleef een unieke ervaring en vorm samen met 6.000 participanten het Waterfront. Of kom langs op het strand van Bredene en kom kijken naar 'Camp Hope' gebouwd door Nieuwkomers

Op 29 juni herdenken we met Waterfront het einde van WO I.

Beleef een unieke ervaring en vorm samen met 6.000 participanten het Waterfront op vrijdag 29 juni 2018 om 19u. Van de havengeul in Zeebrugge tot de havengeul in Oostende vorm je allemaal samen een 21 kilometer lange ketting. Je houdt met 2 een bootje vast op het water en pent er een hoopvolle 'boot'-schap op voor de toekomst.

Schrijf je nu in!

Tijdens dit gebeuren gaan ook een 20-tal vluchtelingen op het strand van Bredene 'Camp Hope' creëren.

Het einde van de oorlog doet mensen dromen. Nieuwkomers en Bredenaars tonen jou hoe zij dromen van de toekomst door middel van de bouw van hun ideale vakantiepark.

Op 29 juni kan je een rondleiding krijgen op hun dromenwerf.

Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor een hapje of een drankje en zelfs het aanschaffen van een handgemaakt souveniertje. We nodigen jullie vanuit de Taskforce Vluchtelingen graag uit om na het te water laten van jullie bootje ons een bezoekje te brengen in Bredene. We bevinden ons op het strand, niet ver van de Twins Club.

Kom langs voor een rondleiding op onze “droom-vakantie-park-werf” of kom gezellig op ons terras zitten, mét uitzicht op zee! Het belooft een leuk feest te worden! Hopelijk tot dan!

Meer informatie kan je krijgen bij lobke.roygens@west-vlaanderen.be.

Wanneer
Prijs
Gratis
Contact:
051 26 50 58
Organisatie
Gone West
Leeftijd
Alle leeftijden