Voorstelling project in Nicaragua, Guatemala en Honduras

Image
Logo's Rikolto en Wereldhuis West-Vlaanderen

Voorstelling project in Nicaragua, Guatemala en Honduras

Lezing of congres
Spanjestraat 41
8800
Roeselare
Kom luisteren naar de boeiende ervaringen en realisaties binnen het samenwerkingsverband tussen de Provincie West-Vlaanderen en Rikolto en haar partners.

Het project ondersteunt coöperaties van kleine groenteboeren op vlak van kennisuitwisseling, innovatie en een verbetering van hun landbouwcapaciteiten. En dit op gebied van productie, verwerking en vermarkting.

Het begon in Nicaragua, maar ondertussen zijn er ook al Guatemalteekse en Hondurese projectpartners. Het begon als een uitwisselingsverhaal, maar heeft ondertussen een boeiende Zuid-Zuid samenwerking.

Een Latijns-Amerikaanse delegatie van techniekers, boerenleiders en academici is in de week van 16 tot 24 juni in het land om een aantal West-Vlaamse partners te bezoeken. Op vrijdag 22 juni vertellen ze over hun ervaringen in de Provincie en de realisaties binnen hun organisaties.
Daarna kan je aansluiten op de 2de editie van ons caf√© de 4 seizoenen van dit feestjaar. Wees er zeker bij want we lanceren er onze projectenfotowedstrijd!

Iedereen is welkom die bezig is met landbouw of aan de slag is in Nicaragua, Guatemala of Honduras (maar eigenlijk voor iedereen die in het Zuiden bezig is).

Wanneer
-
Prijs
Gratis, inschrijven verplicht
Contact:
051 26 50 55
Organisatie
Wereldhuis West-Vlaanderen
Leeftijd
Volwassenen