Nieuwjaarsreceptie Wereldhuis West-Vlaanderen

Image
UN gebouw in logo's duurzame ontwikkelingsdoelstellingen

Nieuwjaarsreceptie Wereldhuis West-Vlaanderen

Kermis of feestelijkheid
Hugo Verrieststraat 22
8800
Roeselare
Wegbeschrijving
We zetten feestelijk het nieuwe jaar in. We zien elkaar nog eens, drinken een glas en geven elkaar courage om samen verder te werken aan een betere, solidaire wereld.

Feestelijk het nieuwe jaar inzetten: maak – opnieuw- kennis met onze nieuwe gedeputeerde, die tegelijk ook de vorige is. Collega’s, bedrijven, partners… die dagelijks met de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen bezig zijn, vertellen hun verhaal. We kijken terug op wat was, vooruit op wat komt. Maar vooral we zien elkaar nog eens, kunnen bijpraten, drinken een glas, eten een hapje en geven elkaar ‘courage’ om samen verder te werken aan die betere, meer duurzame en solidaire wereld.

Programma

18u30 – Onthaal: lekkere soep, info over de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen, klapke met de collega’s, foto’s, films,…

19u00 – Verwelkoming door Jean de Bethune, tegelijkertijd de nieuwe en vorige gedeputeerde o.a. Noord-Zuid-Beleid

19u15 – Terugblik op wat was en vooruitblik op wat komt door Jan Dessein

19u30 – Op ontdekkingstocht door het Wereldhuis. Op vijf plekken in het Wereldhuis maak je kennis met één van de vijf P's van de SDG's: people, planet, prosperity, peace, participation. Via getuigenissen, muziek, een lezing,… vertellen mensen en organisaties hoe zij de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen dagelijks in de praktijk brengen.

21u00 – Receptie: We voorzien duurzame catering

 

Wanneer
-
Prijs
Gratis, maar je moet inschrijven
Contact:
051 26 50 50
Organisatie
Wereldhuis West-Vlaanderen
Leeftijd
Alle leeftijden
Doelpubliek
Algemeen