Hoogtouwenparcours

Image

Hoogtouwenparcours

Sport en beweging
Eikenstraat 131
8530
Harelbeke
Wegbeschrijving
Waan je in de wolken en maak gebruik van al je vaardigheden om de hindernissen van het hoogtouwenparcours te overwinnen.

Klik op verder lezen om in te schrijven.

Iedereen krijgt 1 uur tijd en kan kiezen uit 3 verschillende parcours op andere hoogtes, Groen, rood en zwart. Het systeem is superveilig. Op de begane grond moeten deelnemers zich vastmaken aan een veiligheidskabel en blijven het hele parcours hiermee verbonden. De begeleiding is in handen van ervaren en gekwalificeerde monitoren.

Iedere deelnemer krijgt een klimgordel en helm. Personen met hoogtevrees blijven best op de begane grond. Alle materialen worden telkens ontsmet terwijl aan de deelnemers gevraagd wordt om de handen te ontsmetten, aan te schuiven rekening houdend met de afstand van 1,5 m en eventueel een mondmasker te gebruiken wanneer de 1,5m in het gedrang komt.

Inschrijven vooraf is de norm en geeft zekerheid, onbenutte plaatsen worden de dag zelf vrijgegeven. Steeds vooraf aanmelden in het onthaal van het Bezoekerscentum (parking Eikenstraat). Het onthaal is in augustus nog elke dag open vanaf 12u00 tem 17u30. Het onthaal is in september elke zondag open van 12u tot 17.30u. De andere dagen van 13.30u tot 17.30u. Gesloten op vrijdag.

Hou er rekening mee dat het correct dragen van een mondmasker in provinciedomein De Gavers verplicht is op volgende plaatsen:

  • de parkings
  • de grote toegangsweg
  • de zwemzone
  • de hondenweide
  • de speelterreinen

Klik op de datum om in te schrijven:

In deze Covid 19- tijden worden per uur, 10 plaatsen ter beschikking gesteld.

Voor iedereen vanaf 1m40

Wanneer
Prijs
6 euro per uur | Enkel vanaf 1m40
Contact:
056/23 40 10
Organisatie
PRNC De Gavers