Hajo Beeckman is centrale gast op het Fietscafé in KOERS (Roeselare)

Image
Gevel KOERS, museum van de Wielersport in Roeselare

Hajo Beeckman is centrale gast op het Fietscafé in KOERS (Roeselare)

Begeleide rondleiding
Lezing of congres
Polenplein 15
8800
Roeselare
Op 15 oktober 2019 organiseert provinciebestuur West-Vlaanderen het Fietscafé, een debatavond over de fiets in het mobiliteitsbeleid. Hajo Beeckman is de centrale gastspreker.

Kom op dinsdag 15 oktober 2019 naar KOERS, het museum van de wielersport in Roeselare voor het Fietscafé, een debatavond over het fietsbeleid in West-Vlaanderen en de regio rond Roeselare in het bijzonder.

Centrale gastspreker is Hajo Beeckman, bekend als verkeersanker van de VRT. Hij geeft zijn visie op de fiets als oplossing voor het mobiliteitsvraagstuk.

Nadien volgt er een debat met in het panel Hajo Beeckman, schepen Griet Coppé van Roeselare, schepen Steven Bogaert van Lichtervelde en gedeputeerde Jurgen Vanlerberghe.  Vincenzo De Jonge leidt de avond in goede banen.

De eerste 25 ingeschrevenen mogen om 18 uur deelnemen aan een gratis rondleiding in KOERS en smullen van sappige wieleranekdotes.

Wees er dus bij...
Dinsdag 15 oktober vanaf 19 uur tot 21.30 uur én voor de snelle inschrijvers vanaf 18 uur voor de facultatieve rondleiding. 
KOERS, Polenplein 15 in Roeselare

Wanneer
-
Prijs
gratis
Organisatie
Provinciebestuur West-Vlaanderen
Leeftijd
Alle leeftijden
Doelpubliek
Algemeen