Feestelijke editie 'Café de 4 seizoenen'

Image
Man kijkt in de zon

Feestelijke editie 'Café de 4 seizoenen'

Kermis of feestelijkheid
Hugo Verrieststraat 22
8800
Roeselare
Wegbeschrijving
Op 1 mei ging onze collega, Dirk De Temmerman, met pensioen. Dit kunnen we niet zomaar voorbij laten gaan.

Meer dan 18 jaar zette Dirk zich in voor het Zuiden, altijd met veel enthousiasme en engagement. Samen met een natje en een droogje staat deze avond volledig in het teken van Dirk.

Voor wie?

Iedereen in de provincie West-Vlaanderen die met initiatieven in het Zuiden bezig is: NGO’s, vierde pijlers, ziekenhuizen, gemeentebesturen,…

Bedoeling?

Vier keer per jaar - elke keer rond de seizoenswisseling - brengen we mensen bij elkaar op een mooie locatie in onze provincie. Bedoeling is elkaar én elkaars projecten te leren kennen in een informele setting, in een leuke sfeer tussen pot en pint!

Waarom?

Onze provincie subsidieert heel wat initiatieven in het Zuiden. Als je de kennis uit die projecten samenlegt, kan je tientallen studiedagen vullen. Tegelijk hebben veel mensen ook nog vragen waarop ze geen antwoord krijgen op een formele studiedag. Maar misschien wel tussen pot en pint van iemand die met hetzelfde bezig is.
 
Met de 4 seizoenen-café’s stimuleren we samenwerking en uitwisseling tussen mensen die in dezelfde regio, hetzelfde land of met hetzelfde thema bezig zijn. Maar uiteraard is, zoals altijd, iedereen welkom die met initiatieven in het Zuiden bezig is.
 

Wanneer
-
Prijs
Gratis, graag inschrijven voor 17 juni
Contact:
051 26 50 55
Organisatie
Wereldhuis West-Vlaanderen
Leeftijd
Alle leeftijden