Café 'De 4 seizoenen'

Image
Beeldmerk van Café de 4 seizoenen

Café 'De 4 seizoenen'

Cursus of workshop
Stationsstraat 47
8770
Ingelmunster
Bedoeling is elkaar én elkaars projecten te leren kennen in een informele setting, in een leuke sfeer tussen pot en pint!

Vier keer per jaar –elke keer rond de seizoenswisseling- brengen we mensen bij elkaar op een mooie locatie in onze provincie.

Voor wie?

Iedereen in de provincie West-Vlaanderen die met initiatieven in het Zuiden bezig is: NGO’s, vierde pijlers, ziekenhuizen, gemeentebesturen,…

Programma

De locatie nodigt uit om met elkaar te babbelen. Vertel die avond – vooral – aan elkaar waarmee je bezig bent, wat je boeit, de moeilijkheden waarmee je kampt, de dingen die je leerde, … Vertel jouw verhaal. Om de gesprekken gemakkelijker te maken, voorzien we vrijblijvend een aantal methodieken. Wie liever gewoon een babbeltje slaat, even goed.

Dirk, Veerle, Katrijn en Jan zijn aanwezig om jullie te bedienen, want tot 20u zijn het gratis drankjes. Wees dus op tijd!

Waarom

Onze provincie subsidieert heel wat initiatieven in het Zuiden. Als je de kennis uit die projecten samenlegt, kan je tientallen studiedagen vullen. Tegelijk hebben veel mensen ook nog vragen over hun projecten, vragen waarop ze vanuit die verzamelde kennis dikwijls een antwoord kunnen krijgen.

Met de 4 seizoenen-cafés hopen we dat er meer samenwerking komt tussen de verschillende West-Vlaamse organisaties in het Zuiden, willen we dat mensen die in dezelfde regio, hetzelfde land of met hetzelfde thema bezig zijn, mensen die – net als jij – gedreven zijn door het Zuiden, elkaar leren kennen.

Wanneer
-
Prijs
Gratis, graag inschrijven via Veerle Seys
Contact:
051 26 50 55
Organisatie
Wereldhuis West-Vlaanderen
Leeftijd
Volwassenen