Boogschieten (van 13u tem 17u)

Image

Boogschieten (van 13u tem 17u)

Sport en beweging
Eikenstraat 131
8530
Harelbeke
Wegbeschrijving
Het doel van handboogschieten is, door middel van de pijl die geschoten wordt, zoveel mogelijk punten te behalen.

Klik op verder lezen om in te schrijven.

Dit is het hoofddoel. Zo simpel als het lijkt een pijl naar de overkant te krijgen, zo moeilijk is om het zelf te doen. Handboogschieten is een individuele sport en vergt mentale kracht. Allerlei factoren kunnen een invloed hebben op de prestatie: een goede concentratie, positieve gedachten, een goede houding en techniek. In De Gavers is er plaats voor zowel kinderen als volwassene op de boogschietstand. De begeleiding is in handen van ervaren en gekwalificeerde monitoren.

Alle materialen worden telkens ontsmet. Aan de deelnemers gevraagd wordt om de handen te ontsmetten, aan te schuiven rekening houdend met de afstand van 1,5 m en eventueel een mondmasker te gebruiken wanneer de 1,5m in het gedrang komt.

Inschrijven vooraf is de norm en geeft zekerheid, onbenutte plaatsen worden de dag zelf vrijgegeven. Steeds vooraf aanmelden in het onthaal van het Bezoekerscentum (parking Eikenstraat). Het onthaal is elke dag open vanaf 12u00 tem 17u30.

Hou er rekening mee dat het correct dragen van een mondmasker in provinciedomein De Gavers verplicht is op volgende plaatsen:

  • de parkings
  • de grote toegangsweg
  • de zwemzone
  • de hondenweide
  • de speelterreinen

Klik op de datum om in te schrijven:

In deze Covid 19-tijden worden per uur, 8 plaatsen ter beschikking gesteld.

Vanaf 6 jaar

Wanneer
Prijs
2 euro per uur | vanaf 6 jaar
Contact:
056/23 40 10
Organisatie
PRNC De Gavers
Doelpubliek
Algemeen