4ADsessies in het Blankaartpark: Mercelis

Foto Kurt Lapere

4ADsessies in het Blankaartpark: Mercelis

Concert
Iepersteenweg 56
8600
Diksmuide - Woumen
Wegbeschrijving
Voor alle muziek- en natuurliefhebbers

Muziek in een groen kader,
Met het kasteel en haar park als decor, gevlijd in je meegebrachte stoel
of het welwillende gras, luisteren naar zij die muziek maken in het groen.

Op het programma

Singer-songwriter Jef Mercelis komt met zijn langverwachte derde plaat naar De Blankaart. Alternative rockmuziek in een akoestische bezetting.

Jef Mercelis is allesbehalve een onbekende. Hij maakte in 1992 al indruk als singer-songwriter in de finale van Humo’s Rock Rally, samen met o.m. dEUS en Nemo & The Sideburns (Novastar avant la lettre). Enkele jaren later bracht hij het debuutalbum ‘The Hopes & Dreams of a Drunk Punk’ uit, wat hem de loyaliteit van een hoop fijnproevers opleverde. Daarna legde Mercelis zich toe op het schrijven van muziek voor film, dans en theater en produceerde hij voor andere bands. Hij maakt ook deel uit van Rudy Trouvé’s I H8 Camera en is lid van Individual Friends.

Na 16 jaar rijpen komt hij nu eindelijk weer met een nieuw album. ‘White Flemish Trash’ is een prachtige en intense plaat, gemaakt met PatTricky Clauwaert, Teuk Henri, Matt Watts en Nicolas Rombauts.

Luminous Dash over ‘White Flemish Trash’: “Het is een wondermooie plaat geworden die van begin tot einde blijft boeien. Mercelis’ karaktervolle stem neemt je mee in zijn doorleefde songs. Wie zich blind staart op de titel is er aan voor de moeite hier is geen “trash” op te vinden, wel tien pakkende songs met warme arrangementen en een speciaal randje.”

Wanneer

elke donderdag van juni van 20.00 tot 21.00 uur
'deuren' open om 19.30 uur

Wat breng je mee

breng je eigen stoeltje of deken mee
breng je eigen drankje mee

Prijs

gratis

Wanneer
->
Prijs
gratis
Organisatie
Organisatie i.s.m. Muziekclub 4AD